Желани 0
Месечни оферти

За Нас

Ние от Smartphosis обичаме това, което правим!

Живеем в един технологично развиващ се свят, в който повечето хора използват различни видове устройства, които улесняват живота им по безброй начини – от това да можем да се свързваме с други хора, намиращи се на другия край на Земята, почти моментално, до това хладилника ни да може да прави поръчки за продукти вместо нас. Света се променя и ние трябва да се променяме подобаващо.

Едно от най-големите открития на човечеството от близкото минало е телефона, без който не можем да си представим живота днес. Той е неразделна част от ежедневието на почти всеки от нас. И има защо. Никога досега не е било толкова лесно да получим това, което искаме и това е така благодарение именно на тези технологии. Ние от Smartphosis вярваме, че те допълват живота ни и го правят по-интересен, затова трябва да ги използваме и да се грижим за тях така, както те се грижат за нас. А какъв по-добър начин да се погрижим за технологиите в ежедневието си от това да ги защитим, да увеличим функционалността им и да ги направим изключително приятни на външен вид. Smartphosis скъсява разстоянието между тенденциите в сферата на аксесоарите за телефони и хората, които искат нещо различно, функционално и сигурно в ежедневието си.

Вярваме също, че нещата, които ползваме в ежедневието си трябва да бъдат полезни и значими за нас. Красотата и изяществото на всяко едно нещо, което ни заобикаля, влияе върху нашето настроение и благополучие и затова сме си поставили за цел да предоставяме на клиентите си възможността да се наслаждават на едни наистина красиви и много различни продукти.

Smartphosis.com е онлайн магазин, в който можете да намерите много различни и уникални продукти, с които да направите ежедневието си по-удобно и по-приятно.

Ценности


Лично Отношение
Вярваме, че няма по-добър начин да бъдем полезни на някого от това да разберем неговите лични нужди и история. В Smartphosis сме изградили култура, в която личното отношение между хората в екипа ни и от там между екипа и клиентите, е от изключителна важност.


Прозрачност


Имаме за цел отношенията ни със всеки един клиент да бъдат напълно прозрачни и ясни, за да можем да Ви бъдем възможно най-полезни.


Професионализъм


Екипът ни е мотивиран да предоставя най-доброто от себе си като бъде напълно информиран за всички въпроси, които могат да възникнат от Ваша страна. Постоянното развитие, обучение и посещаване на множество семинари и събития в областта, ни позволяват да отговорим на всяко Ваше запитване.