Желани 0
Месечни оферти

Външни батерии

Преносима батерия

В днешно време телефонът е не просто необходимост, а начин на живот. От него зависят и личният, и професионалният ни живот. Говорим с партньорите си, пишем съобщения, правим снимки, пазаруваме, банкираме и постваме в социалните мрежи с едно единствено устройство. На практика чрез него не просто извършваме, а координираме почти всички дейности, от които зависи ежедневието ни.

Виж повече

Именно затова процентите на заряд са информацията, която постоянно ни вълнува. Каквито и проблеми да възникнат, винаги можем да ги решим с правилната комуникация. Преносимите външни варианти от своя страна ни позволяват да поддържаме тази комуникация, дори когато сме в движение.

Външни батерии с голям капацитет

За да бъде максимално ефективна външната батерия, задължително е тя да има голям капацитет. В онлайн магазина на Smartphosis ще намерите преносими варианти, чиито капацитет започва от 10000 mAh. Те са достатъчни, за да заредите един средностатистически смартфон три пъти. Вместо да носите зарядно, което обаче трябва да свържете към контакт, можете да се оборудвате с този преносим аксесоар, който ще Ви спаси в критична ситуация. Така няма нужда да се лишавате от любимата си музика или да прекъсвате приятен разговор, понеже процентите намаляват драстично.

Безжична външна батерия

Безжичните външни аксесоари имат още едно огромно преимущество. При тях не е необходимо да носите и кабел, с който да ги свържете към устройството. Важно е единствено смартфонът да поддържа функцията за безжично зареждане. Този модел, разбира се, разполагат и с USB портове, за да можете да ги ползвате с всякакви устройства, които все пак не поддръжат безжичната функция. Портовете са по два на брой, защото никой не обича да чака ред, включително и смартфонът.

Кейс с вградена батерия

Една от най-практичните вариации на тези аксесоари е кейсът с вградена батерия. Тя отново използва безжична технология. В този случай обаче сте още по-улеснени. Няма нужда да носите още една вещ със себе си, понеже тя се намира в самия кейс, който така или иначе постоянно използвате. Разбира се, това не е просто функционален, а и декоративен аксесоар. Зареждащите кейсове, които ще намерите в нашия онлайн магазин, имат впечатляващ дизайн. Практичната страна не пречи на красивия вид и съответно гърбът на калъфчето не е твърде дебел или издаден. По този начин можете да обновите визията на телефона и същевременно да сте сте спокойни, че достъпът до онлайн пространството винаги ще е налице.

Вижте всички продукти в категория Външни батерии. Ние Ви предлагаме висококачествени аксесоари, които ще направят ежедневието Ви по-лесно и рационално. Вярваме, че технологиите следва да подобряват начина на живот. Затова Ви помагаме да оптимизирате процесите и да съчетаете естетиката с практичните страни. Разгледайте артикулите и подберете най-подходящите за Вас и нужните Ви.

Външни батерии

Няма продукти в тази категория.