Желани 0
Месечни оферти

Зарядни за контакт

Адаптери

В Smartphosis ще намерите богата гама от адаптери с различни характеристики. Те се различават по няколко основни показатели. Това са:
  • Ампераж (сила на електрическия ток);
  • Брой портове;
  • Quick Charge технология;
  • Дизайн.

Виж повече

Наясно сме колко много поводи има да си търсите нов адаптер. Подмяната на стария може да се наложи, ако той е повреден механично. Понякога не намираме видим дефект, но установяваме, че резултатът не е задоволителен. Много от нас също така зареждат телефона си на различни места. За целта ни се налага да държим по един адаптер на работа и у дома например. Така със себе си носим само кабел, а по-тежкият и обемен компонент винаги е на разположение. Така не рискуваме да го забравим и да се озовем без батерия във важен ден.

Зарядни за бързо зареждане

Тези аксесоари използват технологията Quick Charge. С тяхна помощ няма нужда да чакаме дълго, за да се повишат процентите в символа на батерията. Имайте предвид, че това не зависи единствено от адаптера. Самият телефон трябва да поддържа функцията бързо зареждане. Интересното е, че тази функция бързо си проправи път между спецификациите, по които преди стандартно избирахме устройства. Тъй като всеки от нас цени времето си, искаме да спестим важни минути от всяка тривиална дейност в ежедневието. В тази категория определено спада и нервното обикаляне около контакта. Проверете дали Вашият смартфон поддържа тази функция и оптимизирайте времето си с нашите предложения за зарядни за супер бързо зареждане.

Зарядни за смартфони type C

Ако търсите комплект с кабел за телефон, обърнете внимание на накрайника. За повечето смартфони стандартът вече е type C. Разнородните накрайници според марката останаха в миналото. Това е доста практично, тъй като можем да използваме един кабел за всичките си устройства, а можем и да услужим на приятел. Дори Apple преминаха към type C. Ако все пак не те сигурни, погледнете изхода на устройството. В нашия онлайн магазин ще откриете продукти именно от тип C, които вече са универсални.

Универсални зарядни

Като говорим за универсални стандарти, няма как да не се спрем на въпроса с универсалните зарядни. Няма нищо лошо в това да използвате едно и също зарядно за няколко устройства. Важното е то да е подходящо за всички от тях. Обърнете внимание на спецификациите на всички телефони и таблети, които планирате да зареждате с един аксесоар. На оригиналното зарядно е изписана силата на електрическия ток в ампери (A), с която трябва да се съобразите. Това е важно, понеже, ако изберете твърде слабо зарядно за батерия с голям капацитет, процесът няма да е ефективен. Най-новите технологии обаче позволяват на аксесоара да определи оптималните параметри за Вашето устройство, за да осигури най-бързо покачване на заряда. Някои от продуктите, които предлагаме, дават още по-привлекателната възможност да зареждате две устройства едновременно. Това става с адаптер с два USB порта. Към него можете да включите телефон и таблет например. Така няма да заемате отделни гнезда и ще оптимизирате пространството.

Разгледайте продуктите в тази категория, за да откриете най-рационалния начин винаги да сте на 100%.


Няма продукти в тази категория.